IMG_0826 (Kopie)ALBLASSERDAM – Na zo’n zes weken bouwen en verbouwen is woensdagavond 15 mei 2013 de nieuwe winkel van ’t Kaasmes in het Makado winkelcenter in Alblasserdam geopend. Dit werd gedaan door eigenaar Sjaak Wols, zijn vrouw Ria en de drie kleinkinderen. De kids Richard Timmerman (6), Renske Timmerman (4) en Sil Wols (half jaar) waren in een bolderkar geplaatst en werden door hun opa en oma de winkel binnen gereden.

De nieuwe winkel van ’t Kaasmes is gevestigd in het pand waar tot voorkort Bakker Korteweg zat. Het is de bedoeling dat ‘buurman’ Gall & Gall naar de oude winkel van ’t Kaasmes verhuist, zodat het pand van de verhuizende drankwinkel gebruikt kan worden voor een uitbreiding van de Albert Heijn.

Wols liep al een tijdje met het idee om zijn zaak te ‘upgraden’. “Ik had wat plannetjes. Na een gesprek met de verhuurder bleek dat buurman Albert Heijn uit wilde breiden. Het verzoek was of ik nog heel even kon wachten met verbouwen, zodat de uitbreiding van AH en de herinrichting van mijn zaak gecombineerd konden worden. Dat is nu dus gebeurd.”

De winkel heeft een andere uitstraling dan de vorige. Wols: “In de nieuwe winkel hanteren we een totaal andere manier van het presenteren van onze producten. Klanten kunnen langs de producten lopen en zelf de dingen pakken. Dat sluit denk ik meer aan bij deze tijd.”

Het assortiment is iets uitgebreid. De openingstijden zijn nog steeds van 09.00 tot 18.00 uur.

IMG_0806 (Kopie) IMG_0812 (Kopie) IMG_0818 (Kopie) IMG_0826 (Kopie) IMG_0839 (Kopie) IMG_0841 (Kopie) IMG_0849 (Kopie) IMG_0859 (Kopie) IMG_0860 (Kopie) IMG_0861 (Kopie) IMG_0866 (Kopie) IMG_0867 (Kopie) IMG_0869 (Kopie) IMG_0871 (Kopie) IMG_0873 (Kopie)