IMG-20130510-WA0011 (Kopie)BLESKENSGRAAF – Een auto van een pakketbezorgster is vrijdag 10 mei in de Graafstroom beland. Rond 17.00 uur wilde de bestuurders even een dranghek op de Dorpsstraat in Bleskensgraaf opzij zetten. De vrouw stapte uit haar auto, maar vergat de handrem. Terwijl zij het dranghek, dat alvast was geplaatst voor de braderie van zaterdag, verplaatste, begon haar auto van een helling te rijden. Het voertuig reed zonder inzittenden, maar mét de pakketjes van het talud en belandde in het water.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weer uit het water getrokken en meegenomen. Hoe het met de pakketjes is, is nog niet duidelijk. Het lijkt er op dat een groot deel onbeschadigd is gebleven.

De foto’s zijn gemaakt door Luciën Hamers van berging Van Wijngaarden.

IMG-20130510-WA0010 (Kopie) IMG-20130510-WA0011 (Kopie)

Foto: www.twitter.com/Hevestwit

Foto: Hevestwit