IMG_5610 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een Belgische bouwvakker is donderdag 25 april gewond geraakt. Dit gebeurde rond 12.00 uur op een bouwterrein aan het Zuiderstek in Alblasserdam. De man kreeg tijdens werkzaamheden een stuk grond/ beton op zich. “De stortwand werd er uit getrokken. Bovenin zat nog een verkleving; een soort mengsel van beton en grond. Op een gegeven moment viel dat naar beneden en dat kwam op die man terecht,” weet één van de collega’s van het slachtoffer.
Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Omdat de man mogelijk rugletsel had opgelopen, werd hij op een wervelplank gelegd. De Belg is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar moet hij in ieder geval tot aan morgenochtend ter observatie blijven.

 

IMG_5610 (Kopie)

IMG_5573 (Kopie) IMG_5583 (Kopie) IMG_5601 (Kopie) IMG_5621 (Kopie)