André Rietveld en Jonathan van der MeulenALBLASSERDAM – De stichting Stop Pestgedrag houdt op donderdag 16 mei in Het Wapen van Alblasserdam, op de Dam in Alblasserdam, een informatieavond over pesten. Tijdens de bijeenkomst zullen de gastsprekers Jolanda Verboom en Manon Meijer vertellen over de gevolgen van pesten, het herkennen van pesten, cyberpesten en pesten in het algemeen. Comitéoprichter Jonathan van der Meulen uit Nieuw-Lekkerland zal uit eigen ervaring vertellen hoe het is om gepest te worden.

“We hopen dat er deze keer veel ouders, kinderen, docenten, leerkrachten en andere geïnteresseerden op de informatieavond afkomen. De vorige keer moesten we de avond afzeggen, omdat er te weinig aanmeldingen waren,” aldus André Rietveld van de stichting.

Discussie
Jonathan van der Meulen vertelt over de te houden bijeenkomst: “Naast het beluisteren van de presentaties zal er ook ruimte zijn om vragen te stellen en te discussiëren. Het is wel belangrijk dat mensen die willen komen, zich voor 10 mei opgeven. Dat kan via het e-mailadres A.J.stopmetpesten@gmail.com of via het telefoonnummer 0641996903.”

De bijeenkomst begint donderdag 16 mei om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn.

Bedankje
De stichting wil via deze weg het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard bedanken voor de steun en de gift die ‘Stop Pestgedrag’ ontving om het comité in te schrijven als stichting bij de Kamer van Koophandel.