foto 2ALBLASSERDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 02.00 en 03.00 uur, is op het terrein van Den Ouden Tanktransport aan de Ampèrestraat in Alblasserdam een truck gestolen. Twee à drie personen koppelden eerst de oplegger af en gingen er vervolgens met de één jaar oude truck vandoor, zo is op camerabeelden te zien. De boordcomputer is voor het starten al volledig buiten werking gesteld. “De startonderbreking door middel van sleutelherkenning heeft niet gefunctioneerd. Hier zijn profs bezig geweest,” aldus het bedrijf.

Het gestolen voertuig is een Volvo FH 460 EEV 4×2 met het kenteken BZ-RV-61. Opvallend aan deze auto is de bevestiging van de dieselolietank. Er zitten geen banden om de tank waardoor het een effen geheel is. Heeft u deze vrachtwagen ergens gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en bij spoed kunt u 112 bellen.