Maranatha - kleding [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 13 april 2013 organiseert de Hervormde Gemeente Maranatha haar jaarlijkse rommelmarkt. Deze markt wordt gehouden in en om het kerkgebouw aan de Mattenbies 1 te Nieuw-Lekkerland van 09.00 uur tot 15.30 uur.

Sinds 1990 organiseert de kerk deze markt, waarbij een deel van de opbrengst naar een aantal goede doelen gaat.  Dit jaar zijn dat Kindertehuis Amecet N’ainapakin in Soroti (Oeganda) en Gehandicapten dagopvang Casa Luminii in Sibiu (Roemenïe). Dit jaar een extra feestelijk jaar, de Maranatha Kerk organiseert de 25ste editie van deze succesvolle rommelmarkt.  Daarnaast viert de ‘Hervormde Gemeente Maranatha te Nieuw-Lekkerland’ als kerkelijke gemeente dit jaar, haar 25 jarig bestaan.

Wie de markt aan de Mattenbies komt bezoeken zal zeker alle succesnummers van voorgaande jaren aantreffen:  kunst & kitsch, boeken, lampen, elektrische apparaten, computers, glaswerk, kleding, potten, pannen en heel veel speelgoed.  Ook voor vernieuwing in uw interieur kunt u op de markt terecht, het uitgebreide meubelplein is altijd druk bezocht. Uiteraard is alles weer goed gesorteerd en gepresenteerd.

De markt biedt volop decoraties en cadeau-ideeën met voor iedereen wat wils : bloemstukjes, woondecoraties, sierraden, tassen, Bijbelhoezen, mooie (foto)kaarten, kaarsen, tassenhangers, poppenkleertjes, borduurwerken en een grote keuze uit handwerkartikelen.
Deze editie is ook de Wereldwinkel weer te gast met een kraam vol met informatie en producten.

Tijdens het rondneuzen op de markt draait de hele dag het rad van avontuur. Daarbij zijn voor jong en oud prachtige prijzen te winnen! Zowel binnen als buiten wordt er allerlei lekkers verkocht: verse oliebollen,  patat, hamburgers, ijs, soep en heerlijke broodjes. Bent u moe geworden van het rondneuzen op deze gezellige markt? Drink dan gezellig wat in de koffiehoek, met zelfgemaakte cake of koek. Net als vorig jaar kunt u weer gebruik maken van de TukTuk taxiservice, bekijk de omgeving vanuit deze bijzondere vervoersmiddelen of laat u thuisbrengen in Nieuw-Lekkerland.

De jeugd kan zich vermaken met vele activiteiten zoals schminken, grabbelen, enveloppen trekken, touwtjes trekken etc. Kortom een leuk evenement voor het hele gezin.

Mocht u nog overtollige en geschikte rommelmarktspullen hebben dan kunt u deze vanaf dinsdag 9 april tot en met donderdag 11 april afgegeven in het kerkgebouw aan de Mattenbies 1.  Woont u in de buurt dan kunnen grote spullen eventueel bij u worden opgehaald.  U kunt in dat geval bellen met
Dhr. van Wingerden (Tel.: 0184-681774).

Kijk voor meer informatie over de rommelmarkt op www.hervormdegemeentemaranatha.nl