IMG_3305 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 65-jarig man uit Nieuw-Lekkerland is dinsdagmiddag 2 april op de West-Kinderdijk in Alblasserdam tegen een betonnen container gereden. De auto en de container raakten zwaar beschadigd; de bestuurder bleef, op een bloedende vinger na, ongedeerd. Het ongeval gebeurde volgens de automobilist, nadat hij even ‘wegzakte’.

“Ik denk dat ik even in slaap ben gevallen, want ik heb vannacht nogal slecht geslapen. Voor ik het wist kwam ik op de andere weghelft terecht en raakte ik de container. Gelukkig is het bij materiële schade gebleven. Wel jammer van de auto,” aldus de Lekkerlander.

Een berger heeft het gecrashte voertuig opgehaald. Tijdens de opruimwerkzaamheden was de dijk afgesloten voor het verkeer. Na ongeveer een kwartier kon de weg weer worden gebruikt.

IMG_3279 [Desktop Resolutie] IMG_3282 [Desktop Resolutie] IMG_3284 [Desktop Resolutie] IMG_3292 [Desktop Resolutie] IMG_3305 [Desktop Resolutie] IMG_3315 [Desktop Resolutie] IMG_3319 [Desktop Resolutie] IMG_3322 [Desktop Resolutie] IMG_3323 [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...