akidz alblasserdam 8ALBLASSERDAM – Ook in de voorjaarsvakantie staan er weer A-KIDZ activiteiten op het programma in het Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam. Deze vakantie is het thema Dance. Op dinsdag 26 en donderdag 28 februari worden diverse Dance workshops georganiseerd. Zo kunnen de Kidz deelnemen aan  streetdance, breakdance en capoera. Op beide dagen kunnen de kinderen (6-12 jaar) terecht van 09.30 tot12.00 uur de entree bedraagt drie euro. Hiervoor krijgen de kinderen naast entree, ook een consumptiebon. Ook de inmiddels befaamde voetbalhoek en tafeltennis tafels ontbreken niet.

Daarnaast wordt op vrijdagavond 1 maart weer een spetterende zwemdisco gehouden. Kinderen tot de leeftijd van zeven jaar kunnen terecht vanaf 19.00-20.15 uur. Een zwemdiploma is voor deze groep niet verplicht. Entree is drie euro dit is inclusief twee consumpties.

Kinderen vanaf zeven jaar kunnen terecht vanaf 20.30 tot 22.30 uur. Een zwemdiploma is voor deze groep wel verplicht. Entree is vijf euro dit is inclusief twee consumpties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sportcentrum Blokweer 078-7708145 of op www.blokweer.nl kijken.