IMG_0425 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 19-jarige vrouw uit Papendrecht is maandagochtend 18 februari zwaargewond geraakt, nadat zij werd geschept door een bedrijfswagen. Het ongeval vond plaats op de Staalindustrieweg in Alblasserdam ter hoogte van de splitsing bij het woonwagenkamp. De 35-jarige Alblasserdammer die de auto bestuurde, wilde rond 06.50 uur afslaan. Hij stak schuin de weg over en zag de tegemoetkomende fietsster uit Papendrecht over het hoofd. Een frontale botsing volgde.

Een ambulance, diverse politie-eenheden en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwamen ter plaatse voor hulpverlening. De jonge vrouw liep in ieder geval een beenbreuk op. Na stabilisatie is zij met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De bestuurder van de auto is aangehouden en naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Hij heeft daar een verklaring afgelegd. Een blaastest wees uit dat  er geen alcohol in het spel was.

Een deel van de weg was enige tijd afgesloten voor hulpverlening en een daarna volgend onderzoek door verkeersspecialisten van de politie. Voor zover bekend zijn er geen getuigen van de aanrijding. Bent u wel getuige geweest, maar heeft u nog niet gesproken met de politie, dan wordt u verzocht dit alsnog te doen. Contact opnemen kan via het nummer 0900-8844.

Update: In het ziekenhuis bleek de vrouw een ernstige beenbreuk opgelopen te hebben en een hersenschudding. Zij is buiten levensgevaar.

IMG_0425 [Desktop Resolutie]

IMG_0438 [Desktop Resolutie] IMG_0448 [Desktop Resolutie] IMG_0459 [Desktop Resolutie] IMG_0464 [Desktop Resolutie] IMG_0481 [Desktop Resolutie] IMG_0486 [Desktop Resolutie] IMG_0489 [Desktop Resolutie] IMG_0506 [Desktop Resolutie] IMG_0515 [Desktop Resolutie] IMG_0519 [Desktop Resolutie] IMG_0526 [Desktop Resolutie]