IMG_0327 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 16-jarig meisje uit Nieuw-Lekkerland is maandagochtend 11 februari onwelgeworden. Dit gebeurde ter hoogte van de Kerkweg / het Kortland in Alblasserdam tijdens een rit op de fiets. Een ambulance, die met spoed ter plaatse kwam, heeft de scholier meegenomen naar het ziekenhuis. Daar wordt het meisje, dat eerder al met gezondheidsproblemen kampte, verder onderzocht. Een 16-jarige klasgenoot en vriendin van de Lekkerlander fietste na het incident verder naar de bushalte bij de Dam.

Daar stalde zij haar fiets, maar vergat, waarschijnlijk door de eerder opgedane indrukken, haar fiets op slot te zetten. Uit school bleek het rijwiel weggenomen te zijn. Heeft u de fiets ‘geleend’? Weet u waar de fiets is? Weet u wie de fiets heeft meegenomen? Of heeft u spijt van de diefstal? Bel dan de vader van de 16-jarige op het nummer 0623114084.

 

IMG_0333 [Desktop Resolutie]

De weggenomen fiets ziet er ongeveer zo uit...

De weggenomen fiets ziet er ongeveer zo uit…