IMG_0285 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een vrouw uit Alblasserdam is vrijdag 8 februari gewond geraakt tijdens een aanrijding. Rond 11.00 uur wilde de dame fietsend de rotonde oversteken. Een 21-jarige automobilist, komend vanaf de Randweg (kant van Parallelweg) wilde de Plantageweg oprijden. Keek om zich heen, maar merkte de vrouw niet op. Een aanrijding volgde. De vrouw, die na haar val klaagde over rugpijn, is door ambulancepersoneel nagekeken. Daarna is zij per ambulance naar haar woning gebracht. Het lijkt er op dat haar verwondingen meevallen.

De auto raakte aan de zijkant beschadigd, de bestuurder bleef ongedeerd. Toen de Alblasserdamse automobilist weg wilde rijden, bleek zijn accu leeg te zijn. Omdat de politie volgens het motto behalve ‘waakzaam’ ook dienstbaar is, werden de accukabels er bij gepakt en de auto met hulp van de accu van de politieauto gestart.

 

IMG_0285 [Desktop Resolutie] IMG_0279 [Desktop Resolutie] IMG_0293 [Desktop Resolutie] IMG_0302 [Desktop Resolutie] IMG_0304 [Desktop Resolutie]