VW in vijver Van E. 3  (4) [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een vrachtwagen heeft zaterdag 26 januari de helft van de Van Eesterensingel geblokkeerd, nadat de wagen deels door het ijs was gezakt. Rond 14.00 uur wilde de chauffeur vanaf het Wilgenplein de Van Eesterensingel in Alblasserdam op rijden. Daarbij werd de bocht iets te ruim genomen. De vrachtauto kwam deels op het ijs terecht, zakte daar doorheen en zat vervolgens muurvast. Diverse pogingen om de wagen uit het ijs te trekken mislukten.

Drie kwartier later wist een trekkerrijder de combinatie achteruit te trekken. Hierna kon de chauffeur zijn weg vervolgen. De hoek van de vijver en een verkeersbord raakten tijdens de ‘reddingsactie’ beschadigd. De foto’s zijn gemaakt door Koos de Groot, Arie Ligthart en Ronald Lodder.

VW in vijver Van E. 3  (4) [Desktop Resolutie]

arie ligthart [Desktop Resolutie] Ronald lodder [Desktop Resolutie] VW in vijver Van  E. 1 2 [Desktop Resolutie] VW in vijver Van  E. 1 6 [Desktop Resolutie] VW in vijver Van E. 3  (3) [Desktop Resolutie] VW in vijver van E. 3 (3) [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...