IMG_7244 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Judith van der Rhee uit Alblasserdam heeft maandag 31 december 250 euro shopgeld gewonnen. De 15-jarige deed net als tientallen andere Alblasserdammers mee aan de kerstactie in het Makado. Wie op zaterdag 22 december tussen 18.00 en 20.00 uur iets kocht in winkelcentrum Makado en zijn bon inleverde, maakte kans op de prijs. Naast de hoofdprijs werden er ook nog tien ‘troostprijzen’ uitgedeeld. Dit waren emmers die gevuld waren met allerlei lekkernijen.

De troostprijzen gingen naar: L. van Zwienen, Lenie Bakker, Tabitha Quist, Cora Goudszwaard, Gradius Wielders, Monica Hoek, J. C. van der Wulp, Bets Vonk, S. Drost en h/m Bothof.

De prijzen werden uitgereikt door Willem Smit, ondernemer op het Makado. Hij werd bijgestaan door de ‘oliebollenmeisjes’ die op het Makado gratis oliebollen uitdelen.

IMG_7248 [Desktop Resolutie]

IMG_7244 [Desktop Resolutie]

IMG_7249 [Desktop Resolutie] IMG_7256 [Desktop Resolutie]