IMG_7056 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdag 29 december bij het afvalbrengstation onderaan de Alblasserdamse Brug een grote controle gehouden. Er werd met name gelet op karladingen. Gecontroleerd werd of de lading op de kar goed vast zat. Daarnaast werd de verlichting, de technische staat van de voertuigen en de rij –en kentekenbewijzen gecheckt. De controle bij de milieustraat werd onder meer uitgevoerd door studenten van de Rotterdamse politieacademie. Over het aantal boetes dat is uitgeschreven is nog niets bekend, de controle is nog bezig. Zodra deze gegevens bekend zijn, wordt dit bericht bijgewerkt.

IMG_7053 [Desktop Resolutie]

agenten controle politie politieagenten IMG_7056 [Desktop Resolutie] IMG_7059 [Desktop Resolutie] IMG_7061 [Desktop Resolutie] IMG_7065 [Desktop Resolutie] IMG_7083 [Desktop Resolutie] politieagenten politie agenten uniform