vermiste katREGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio.

Vermist:
12-dec-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Zwarte kin en zwarte vlekje op zijn neus.Het is een hele grote kater. Fador is al een kater op leeftijd. Hij heeft staar en is al wat doof. Het is een hele grote kater. Hij is vanmorgen op 12-12 niet thuisgekomen, terwijl hij altijd als eerste bij zijn etensbak staat. Nu heeft hij wel al wat gezondheidsproblemen dus we maken ons een beetje zorgen. Chip/tatoeage/ring: [ Tatoeage Niet vermeld in zijn boekje ] Fador 16 (!) jr Vermist: Waterpeper Alblasserdam 798482

08-dec-2012 – Kat kater gecastreerd KRUISING CYPERSROOD met WIT Pluizige staart, heeft iets weg van een EK+Maine Coon, erg lief en een meeloper.Iets wat aan de dikke kant. Luistert naar de naam Diesel. Diesel zijn chip staat op registratie op nr 6 maar woont aan de overkant . Hij wordt heel erg gemist,geen halsbandje Chip/tatoeage/ring: [ Chip ] Diesel 1 jr Vermist: Jacob Marisstraat Papendrecht 798977

6-dec-2012 – Kat (zie foto) wordt zit 6 december gemist. Ze kwam elke dag bij de Hema bij de ingang aan de dijk in Alblasserdam en stond daar altijd het personeel op te wachten en lag op het muurtje naar het winkelend publiek te kijken.  Ze wilde geen eten, maar gewoon geaaid worden. Ze loopt soms ook heel makkelijk met iemand mee die haar aandacht geeft. Diverse mensen missen haar dan ook. Ze is gechipt maar heeft geen bandje om, we vermoeden dat ze meegenomen is door iemand die misschien dacht dat ze een zwerf kat is. Maar daar ziet ze er te goed voor uit. Ze heeft een glimmende zachte vacht. Ze heet Kitty. Het is een Europeese korthaar, vrouwtje. Geboortedatum : 30-04-2010, 2,5 kg, Klein katje en  vindt het geweldig om aandacht te krijgen. Eigenaar woont in het Van Nesplantsoen 19 Mail: j_van_der_helm@zonnet.nl

05-dec-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT Rood met wit,wit: buikje/sokjes/snoet/snorharen,onder neus licht rood,bovenkant rood,luistert naar naam,afstandelijk tov. vreemden. Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528210002527100 ] Poekie 2,5 jr Vermist: Steur Boven-Hardinxveld 798131

Gevonden:
11-dec-2012 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Cypers grijs met wit,wit:pootjes/borst/buik/snorharen/snoetje (muv. bruinige neus+bruinig vlekje rechter lip),bovenkant cypers grijs,geen chip/halsbandje? Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] 6 mnd Gevonden: Noordhoek Papendrecht 798538

10-dec-2012 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Aangereden,overleden,soort “Felixkat”,zwart met wit,wit:snoet/snorharen/borst/pootjes/buik,bovenkant=zwart,geen chip/halsbandje,M/V ? Chip/tatoeage/ring: [ ] jong jr Gevonden: Hofwegen thv. 51 Molenaarsgraaf  798302

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662