IMG_5332 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een jongeman uit Hendrik-Ido-Ambacht merkte donderdagavond 13 december net iets te laat op dat de auto’s voor hem op de Edisonweg in Alblasserdam stonden te wachten voor een rood verkeerslicht. De man reed met zijn auto tegen zijn voorligger, die vervolgens doorschoot en tegen de auto voor haar voorligger botste. De drie betrokken auto’s raakten beschadigd; twee ervan moesten door een berger worden weggesleept. Niemand raakte gewond. De schades worden afgehandeld met de verzekeringsmaatschappij.

 

IMG_5331 [Desktop Resolutie]

IMG_5332 [Desktop Resolutie] IMG_5335 [Desktop Resolutie] IMG_5343 [Desktop Resolutie] IMG_5345 [Desktop Resolutie] IMG_5347 [Desktop Resolutie] IMG_5351 [Desktop Resolutie] IMG_5353 [Desktop Resolutie] politie Alblasserdam poliiteauto zwaailicht