IMG_5172 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Het jongerenwerk Alblasserdam organiseert dit jaar voor de tiende keer een oud en Nieuw-feest in sporthal Blokweer in Alblasserdam. Dit jaar heeft het nieuwjaarsfeest als thema ‘black light’. De gasten worden verzocht om in de nacht van 31 december op 1 januari in witte kleding te komen. Het feest begint rond 00.00 uur en eindigt rond 05.00 uur. Kaarten kosten tien euro per stuk en zijn vanaf heden te koop.

Entree
De entree is 2,50 euro duurder dan andere jaren. Organisator Coby Verhaar van het jongerenwerk legt uit waardoor dit komt: “Er is dit jaar iets meer show. Met name de verlichting en een extra scherm zorgen ervoor dat het feest iets duurder is dan voorgaande jaren.”

Dj’s en leeftijd
Tijdens de feestavond zullen de lokale diskjockeys DJ Rob + DJ Arjan, Vivado, Chris Decent, Maikel V, Kelvin Starz en Eig&Wijs optreden. In het totaal zijn er 730 kaarten te koop. Omdat het feest ieder jaar is uitverkocht, is het raadzaam om er snel bij te zijn. De kaarten zijn te koop bij Primera, Landvast, Sportcafé Blokweer en groenteboer Van der Rhee. De minimum leeftijd om direct naar binnen te mogen is zestien jaar. 15-jarigen mogen ook naar binnen, maar wel pas als hun ouder(s)/verzorger(s) daar vóór 29 december toestemming voor hebben gegeven.

Vrijwilligers
Om het feest in goede banen te leiden, is het jongerenwerk nog op zoek naar veertien vrijwilligers die tijdens het feest willen werken. Het gaat dan om werk als jassen ophangen in de garderobe. Voor vrijwilligers is de toegang gratis, zijn de consumptiebonnen geregeld en is er een vergoeding beschikbaar. Aanmelden kan via Rb@jeugd-punt.nl. “Het is een feest voor en door jongeren. We hebben de vrijwilligers echt hard nodig. Zie het als een noodoproep. Anders kunnen we het feest niet door laten gaan,” aldus Ronnie Bakker van het jongerenwerk.

Op de foto de organisatoren Ronnie Bakker en Coby Verhaar. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_5160 [Desktop Resolutie] IMG_5172 [Desktop Resolutie]