ALBLASSERDAM – Jongerenwerk Jeugd-Punt organiseert vanaf maandag 29 oktober 2012 een muziekcursus, in samenwerking met  muziekvereniging Excelsior. Van 15.30 uur tot 16.15 uur kunnen kinderen van acht tot en met twaalf jaar kennismaken met muziek door het gebruik van verschillende instrumenten, onder begeleiding van de dirigent van Excelsior. De cursus bestaat uit acht lessen, elk op maandagmiddag, waaraan kinderen kunnen meedoen voor een eenmalige betaling van 12,50 euro.

De laatste les, op maandag 17 december, zal ingevuld worden met een leuke einduitvoering voor alle familieleden en vrienden van de deelnemende kinderen, waarin de kinderen kunnen laten zien wat ze geleerd hebben tijdens deze cursus.

Locatie: Jongerenwerk Jeugd-Punt Alblasserdam (Postduifgebouw), Randweg 110 in Alblasserdam, 078-6931113. Kinderen kunnen zich opgeven bij Liesbeth van Heteren: Lvdv@jeugd-punt.nl. Voor deze cursus zijn vijftien plaatsen beschikbaar.