NIEUW-LEKKERLAND – In Nieuw-Lekkerland worden deze week zichtbaar voorbereidingen getroffen voor de grote feestweek die woensdag 29 augustus van start gaat. Maandagavond zal de feesttent op het oude B-veld bij de voetbalvereniging aan de Klipperstraat  worden opgezet. De feestvierdaagse wordt gehouden omdat de voetbalvereniging in het Lekdorp dit jaar tachtig jaar bestaat, het nieuwe sportcomplex wordt geopend en omdat de nieuwe kunstgrasvelden gerealiseerd zijn. Het evenement wordt georganiseerd door de drie Nieuw-Lekkerlanders Peter den Hollander, Danny Stam en Jelle de Mik.

Van woensdag 29 augustus tot en met zaterdag 1 september staat het Lekdorp bol van activiteiten. Zo zijn er optredens van de Veronica DJ Tour, de Volendam Alive Band, Dries Roelvink, Peter Memphis, Helemaal Hollands, Jeff, Quincy, DJ Maurice, Starkoo, DJ Goodnight en DJ Punarinta. Verder is er een lasershow en komen op vrijdag en zaterdag de ‘Flügeldames’. Jelle de Mik vertelt: “Als je ziet waarmee de Veronica crew het feest komt aankleden… Het is allemaal écht heel compleet en groot. Zelf hebben we daarbij ook nog diverse lasershows ingedeeld en zullen op vrijdag- en zaterdagavond de welbekende Flugeldames aanwezig zijn.”

Kaarten
Kaarten voor het evenement zijn vooraf te koop bij: Feestcafé ‘t Fust, Voetbalvereniging Nieuw-lekkerland, Primera Nieuw-Lekkerland en bij Café ‘t Wapen van Streefkerk. Voor de eerste feestavond op woensdag kost een kaartje tien euro. De kaartjes voor donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kosten twintig euro. Een passe-partout voor donderdag, vrijdag en zaterdag kost €49,50.

Opbrengst
De opbrengst gaat deels naar VV Nieuw-Lekkerland voor aankleding van onder andere het nieuwe gebouw. De tent is iedere avond geopend vanaf 19.00 uur en sluit om 01.00 uur. Voorzichtig laat organisator Jelle de Mik weten: “Het uiteindelijke doel is om misschien wel jaarlijks een feestweek in Nieuw-Lekkerland te organiseren.”

Download hier het programma.

Meer info:
Facebook: www.facebook.com/feestweeknwll
Twitter: @feestweeknwll
Email: [email protected]

Deel dit bericht via...