ALBLASSERDAM – Om meer mensen naar de weekmarkt in Alblasserdam te lokken, worden er tegenwoordig met regelmaat fietsen uitgedeeld. Deze week wonnen Arianne van der Waal en mevrouw R. Henriquez-Wouters een fiets. Zij hadden in de afgelopen weken voor minimaal 25 euro aan boodschappen gedaan op de maandagmarkt op het Wilgenplein in Alblasserdam. Bij elke vijf euro aan boodschappen kregen ze een stempel op hun kaart. Een volle kaart met vijf stempels dingt mee naar de twee hoofdprijzen. Elke maand tot en met oktober zijn dat twee fietsen.

Alleen in de maand augustus ligt de actie even stil in verband met de zomervakantie. De actie voor de volgende twee fietsen duurt tot en met eind juli. De uitreiking van de volgende twee fietsen is op maandag 6 augustus. De twee fietsen werden afgelopen maandag officieel uitgereikt door wethouder Sjoerd Veerman van de gemeente Alblasserdam.

Foto en tekst: Bert Bons