ALBLASSERDAM – Aanstaande zaterdag 9 juni houdt Muziekvereniging Excelsior uit Alblasserdam haar jaarlijkse rommelmarkt. Deze vindt plaats op het parkeerterrein bij de repetitieruimte in de Elthetokerk aan de Blokweerweg 23. Bij slecht weer wordt er zoveel mogelijk uit de hal en kerkzaal verkocht. De verkoping begint om 09.00 uur. Naast oude zaken zoals cd’s en boeken, is er ook voldoende te eten en te drinken.

Mensen die zelf nog rommel hebben en dit ‘om niet’ aan de muziekvereniging kwijt willen, kunnen dit afgeven bij de kerk op vrijdag 8 juni tussen 15.00 en 17.00 uur. Ook ’s avonds is er gelegenheid om de spullen langs te brengen. Dit kan op diezelfde vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur. U kunt de spullen ook op laten halen. Wilt u van die dienst gebruik maken, mail dan naar info@excelsioralblasserdam.nl . De opbrengst van de markt is dit jaar bestemd voor het instrumentenfonds en de jeugd van de vereniging.