ALBLASSERDAM – Op donderdag 31 mei 2012 heeft de Stichting Inspire2liveMusic een bijzonder benefietconcert georganiseerd in de Havenkerk (Ieplaan 9) te Alblasserdam. De opbrengst van dit concert is geheel voor de Alpe d’HuZes. Dirigent Peter Overduin zal met zijn stichting Inspire2liveMusic met 4 teams deelnemen aan dit fietsevenement. Op woensdag 6 en donderdag 7 juni zullen de teams zoveel mogelijk keren de berg Alpe D’Huez beklimmen. Dit doen zij om geld op te halen voor de kankerbestrijding.

Vorig jaar bracht het evenement 20 miljoen op en dit jaar is het streefbedrag 30 miljoen. Iedere individuele deelnemer moet minimaal 2500 euro ophalen. Het Inspire2liveChoir zal op dinsdag 5 juni ook 2 concerten verzorgen in de Notre Dame van de Alpe d’Huez. Deze kerk staat boven op de berg en vlakbij de finish.

Op deze avond zullen we ook onze fietsteams  presenteren. Inmiddels heeft het team meer als 100.000 euro opgehaald! Een geweldige prestatie. Het belooft een mooie afwisselende en bijzondere avond te worden. We willen iedereen die dit doel steunt dan ook oproepen om naar dit concert te komen. Het Inspire2liveChoir telt ruim 150 leden en bestaat ruim 1 jaar. Het koor heeft ten doel zingend geld op te halen voor de kankerbestrijding.  Aan dit concert werken mee het Inspire2liveChoir o.l.v. Peter Overduin,  Annelies Schep, sopraan,  Hans Veldhuizen, piano en André de Jager, orgel.

Aanvang: 20.00uur. Kerk open: 19.30uur
Toegangsprijs € 10,– p.p. t/m 12 jaar € 5.– p.p. Inlichtingen bij karinoverduin@hotmail.com of telefonisch 078-6818260. Na afloop zijn er diverse CD’s, bidons en is er wijn te koop.  Alle opbrengst gaat naar het bovenomschreven doel. Zie ook www.inspire2livemusic.nl.