ALBLASSERDAM – Een 30-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is dinsdagochtend 29 mei met de auto van haar schoonmoeder op een remmende voorligger gebotst. Deze gebotste voorligger schoot door en reed tegen de auto voor hem. Het ongeval gebeurde op de West-Kinderdijk ter hoogte van het Kattenwiel in Alblasserdam. Een 49-jarige man uit Amsterdam die de middelste wagen bestuurde klaagde na de aanrijding over een zere nek. Voor hem kwam een ambulance ter plaatse. Na een controle werd geconstateerd dat de man niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

De twee inzittenden van de voorste auto, beiden afkomstig uit Nieuw-Lekkerland, bleven ongedeerd. De 30-jarige bestuurster van het achterste voertuig liep een pijnlijke arm op. Twee van de drie auto’s zijn door een berger afgevoerd. Overigens remde de voorste personenauto volgens de bestuurder omdat de auto daar voor (zonder richting aan te geven) af wilde slaan.