ALBLASSERDAM – Op zaterdag 2 juni vindt van 9.30 – 15.00 uur de jaarlijkse actiemarkt van de Gereformeerde Gemeente in Alblasserdam plaats. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom op deze markt. Er is van alles te koop en te zien. Zo is er een roofvogelshow, politiehondenshow, glasblazer, de bekende chocolatier Arthur Tuytel, tweedehands boeken, kleding, rommelmarkt, speelgoed, patat, poffertjes. En natuurlijk ook activiteiten voor de kinderen, zoals een knutselplein en springkussen.

Bij het podium kunt u meedoen met een vernieuwd mobieltjesspel of luisteren naar jongerenkoor ‘Chaverim’. De opbrengst is voor de bouwkas van de Gereformeerde Gemeente Alblasserdam. De markt vindt plaats op het terrein van Abr. de Haan, Edisonweg 37 te Alblasserdam. Voor nog meer informatie kunt u terecht op www.actiemarktalblasse

rdam.nl