ALBLASSERDAM – Ga je deze zomer op vakantie naar Frankrijk en zou je van te voren je spreekvaardigheid Frans een beetje willen oppoetsen onder leiding van een docent Frans? Op 3 donderdagavonden, te weten 31 mei, 7 juni en 14 juni wordt er een mini-opfriscursus ‘vakantie-Frans’ gegeven.  Van 19:30 uur tot 20:30 uur wordt in groepjes op speelse wijze aan de slag met ‘la plus belle langue’! De cursus wordt gegeven in het gebouw van Jozua, Ampèrestraat 4 in Alblasserdam.

“We gaan in een ongedwongen sfeer oefenen met simpele en alledaagse spreeksituaties, zoals jezelf voorstellen, iets bestellen in een restaurant of brood kopen bij de bakker. Een leuke en gezellige manier om je voor te bereiden op de vakantie. Je zult er verbaasd over zijn hoeveel er weer terug komt van je middelbare school Frans, ook al heb je het maar een paar jaar gehad. De cursus is gratis en je hebt er thuis geen extra werk aan,” vertelt Anne Dijkshoorn.

Iedereen is van harte welkom. Opgeven is gewenst via  heleen.van.dijk@solcon.nl .