BLESKENSGRAAF – Een personenauto is in de nacht van vrijdag op zaterdag 14 april ter hoogte van de Heulenslag tussen Oud-Alblas en Bleskensgraaf over de kop geslagen. Het ongeluk gebeurde rond 00.30 uur. In de auto zaten een 21-jarige vrouw uit Streefkerk en een 19-jarige plaatsgenote. Het tweetal raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, ramde een lantaarnpaal, reed het talud af en kwam met de auto op zijn kop tegen een rijtje bomen voor een sloot tot stilstand. Diverse brandweerwagens, ambulances en politie-eenheden kwamen met spoed op het ongeval af.

Veel medische hulp was echter niet nodig, want de vrouwen wisten wonderlijk genoeg ongedeerd uit de auto te komen. Na ruim twee uur tobben stond de gehavende wagen op de bergingsauto en werd de weg weer vrijgegeven. Het is niet onmogelijk dat de dichte mist een rol heeft gespeeld tijdens het ongeval.

De tassen, portemonnees, schoenen, papieren en meer belandden na de crash in de direct naastgelegen sloot en moesten uit het water worden gevist.

Politieagenten hielpen de berger een handje...

Deel dit bericht via...