ALBLASSERDAM – Het Damdorp wordt vrijdag 30 maart voor één dag een grote golfbaan. Door het hele dorp worden vijftien holes geplaatst. In flights van vier wordt er ‘gedorpgolft’. De unieke activiteit wordt georganiseerd door Tafelronde 140 Papendrecht. De opbrengst gaat naar het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Er wordt gespeeld met echte golfclubs, een speciale kunststof grasmat om vanaf te slaan en met speciale golfballen, waardoor de kans op verwondingen of beschadigingen tot een minimum beperkt zijn.

Dorp-golf
Dorp-golf, is golfen maar dan niet op de golfbaan, maar in de bewoonde wereld, of beter gezegd op een sportveld, straat, park of dorpsplein. In de gemeente Alblasserdam zullen circa 15 holes worden uitgezet die al spelend het hele dorp zullen laten zien. Deelnemers worden onderweg voorzien van versnaperingen.

Lunch
Voorafgaand aan het golfen wordt er een lichte lunch geserveerd. Na het golfen is er gelegenheid om te borrelen en ’s avonds vindt er nog een diner plaats met een loterij waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel.

Meedoen
De kosten voor een flight van vier personen zijn 750 euro. Het city-golftoernooi is ook te sponsoren, bijvoorbeeld door een hole te sponsoren en/of een advertentie in het programmaboekje te nemen. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met Danny Berlijn per e-mail: [email protected].

Deel dit bericht via...