ALBLASSERDAM – Banketbakkerij Prins gevestigd aan het Scheldeplein in Alblasserdam is genomineerd voor banketbakker met ster. Deze verkiezing is een landelijke strijd tussen ambachtelijke (banket)bakkers. In deze wedstrijd wordt gelet op klantvriendelijkheid, marketing, ondernemersvaardigheden, product en meer. Afgelopen weken is de banketbakkerij diverse malen bezocht door mysteryshoppers en vakjury’s. Ook vond er een productbeoordeling plaats.

Al deze onderdelen waren ruim voldoende en gaven bij elkaar  genoeg punten om door te gaan in de finale. Els en Edwin Prins en het team zijn daar trots op en hopen uiteindelijk de titel te winnen. Tijdens de finale zullen er weer diverse jury’s langskomen, maar ook het publiek en u als lezer kan een stem uitbrengen. Dit kan via www.bakkermetster.nl . De stemmers maken elke week kans op een lekkere prijs. Op 26 april zal bekend gemaakt worden of banketbakkerij Prins een ster bij zijn naam mag plaatsen.