REGIO – Lijst met de vermiste en gevonden dieren in de Alblasserwaard. Vermist:

12-feb-2012 – Hond teef ongesteriliseerd CHIHUAHUA WIT met BEIGE heel klein wit met bruin beige oortjes wat vlekjes in de zelfde kleur op de pootjes en het lichaam wat vlekken maar overwegend wit verder heeft zij bruinachtige beige kringetjes om haar oogjes,wit hondje (heel klein) met rose halsband,luistert naar naam,erg vriendelijk. halsband rose Geen Rosa 2 jr Vermist: Lijsterstraat Papendrecht 734582

11-feb-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART klein van stuk,dik,geheel zwart,luistert naar naam,voorzichtig tov. vreemden,geen chip/halsbandje, Poeka ongeveer 6-7 jr Vermist: Gijbelandsedijk Brandwijk 734684

11-feb-2012 – Kat poes ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT SCHILDPAD Grijs/oranje gemeleerd (schildpad),geen chip/halsbandje,Sinds zaterdagmorgen (11.02.2012) na haar ontbijt niet meer thuis geweest. Geen Puck 2,5 jr Vermist: Meester Streeflandstraat Nieuw-Lekkerland 734650

04-feb-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART Jonge zwarte poes van 2 jaar oud. Ze heeft een klein wit befje in haar nek en gele ogen. Smal postuur. Beste een beetje schuw karakter. Ze heeft een chip in haar nekje, maar verder geen halsband om. 528210002442885 Chip Jane 2 jr Vermist: Van Goghstraat Sliedrecht 733696

30-jan-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS BRUIN met WIT van boven: grijs met zwarte strepen,onderkant: bruinig met zwarte stippen,wit:snoetje/snorharen/pootjes voor/voetjes achter,licht bruine vlek op linker lip,geen chip/halsbandje Geen Lolli 5 jr Vermist: Polderstraat Nieuwpoort 733747

 

 Gevonden:

10-feb-2012 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ROOD geen chip/halsbandje,wi:snorharen/snoet/borst/buik/pootjes,ringstaart,bovenkant rode vlekken,aangereden terwijl hij zat te kijken naar mensen op een bevroren sloot,dader is doorgereden,moeder en kind waren getuige,kindje is daarna hevig gaan janken. ? volwassen jr Gevonden: Blokweerweg Alblasserdam   734414