ALBLASSERDAM – De oproep op deze site heeft al honderden foto’s opgeleverd. Afgelopen dagen druppelden nog steeds nieuwe winterse plaatjes binnen. Omdat het oude album al bijna bij de oude berichten staat, is er een tweede album aangemaakt met nieuwe foto’s. Klik op lees meer om dit album te kunnen bekijken. Als u een foto heeft aangeklikt, kunt u met de pijltjestoetsen door het album bladeren. Ook bij dit album: veel kijkplezier! De foto hiernaast is woensdagavond 8 februari gemaakt door Nely Mol –  Griffioen vanaf de Oude Torenbrug in Alblasserdam.

Omdat uit de gesprekken op straat bleek dat veel mensen de vorige foto’s één voor één hebben opgeslagen, heeft Alblasserdamsnieuws.nl een speciale downloadmap aangemaakt, zodat alle foto’s in één keer te downloaden zijn. Die map is op te slaan door hier te klikken.

[nggallery id=2]