ALBLASSERDAM – Het toneelstuk ‘Het Lied van de Arbeid’ werd met succes opgevoerd tijdens het Havenfestival 2011 en daarom is besloten om de voorstelling op donderdag 2 februari te herhalen. Plaats van handeling: Cultureel Centrum Landvast. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. De entree bedraagt 4,50 euro. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bestellen is mogelijk bij de balie van Landvast en telefonisch via 078-6912923. In de voorstelling wordt stilgestaan bij de recente geschiedenis van Alblasserdam met een centrale rol voor de ‘oude wurf’ en later Verolme.

De toneelgroep bestaat uit jongere en oudere Alblasserdammers. Technische ondersteuning: Toneelgroep Gort & De Liefde. Toneeltekst en regie: Peter Weeting, naar een verhaal en adviezen van Arie de Knecht. Stichting Waardeburgh stelt voor het vervoer gratis twee busjes (shuttles) ter beschikking. Wie daarvan gebruik wil maken kan bellen met 0800-4560456 en wordt, in combinatie met anderen, opgehaald en thuisgebracht. Gekoppeld aan de voorstelling is een kleine fototentoonstelling ingericht.