ALBLASSERDAM – In het multifunctioneel centrum Maasplein aan de Maasstraat in Alblasserdam wordt vrijdag 10 februari de film ‘Kind in mij’ getoond. Voor de vertoning is er tijdens deze ‘winteravond’ een kop erwtensoep verkrijgbaar. De zaal gaat rond 17.45 uur open en om 18.00 uur wordt begonnen met het nuttigen van de soep en het brood. Om 19.30 uur begint de film, gevolgd door muziek. De bijeenkomst is rond 22.00 uur afgelopen.

Kaarten zijn vanaf 30 januari op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur te koop in de recreatieruimte van het MFC. De kosten zijn één euro voor alleen de film en een kop koffie. Wie daarbij ook een kop soep met brood lust, betaalt 3,50 euro. Voor deze avond geldt : vol is vol.

De film is een productie die eerder te zien is geweest in cultureel centrum Landvast. De film laat,door de ogen van een buitenstaander, vooral de hechte gemeenschap in Alblasserdam en Kinderdijk, zien inclusief de betekenis van het vrijwilligerswerk. Het scenario is van Rick Steggerda en de regie is in handen van Rolf van Eijk.