ALBLASSERDAM – De afgelopen maand december is de website Alblasserdamsnieuws.nl opnieuw door een recordaantal mensen bezocht. In het totaal werd de site maar liefst 185.041 bekeken. Daarbij werden 703.400 pagina’s en dus ook advertenties getoond. Afgelopen donderdag 5 januari werd een dagrecord gevestigd. Toen keken 14.814 mensen in 24 uur op de nieuwssite. Zij bekeken daarbij 77.266 pagina’s. Het bericht over de broer en zus die met de auto in de sloot belandden, werd daarbij in nog geen vijf uur tijd 12.826 keer bekeken.

Gemiddeld bleven de bezoekers die dag vijf minuten op de site.

Alle lezers en kijkers hartelijk dank voor jullie bezoek! En adverteerders, ook jullie veel dank voor het financieel in stand houden van de site. Ook adverteren? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Ps. het is sinds vandaag ook mogelijk om een halve banner voor de halve prijs te huren. (in plaats van een vierkant, wordt het dan een rechthoek) Informeer even voor de mogelijkheden.

Groeten,
Peter Stam