NIEUW-LEKKERLAND – De liedjesschrijver/ zanger/ entertainer Rob Favier uit Groot-Ammers is aanstaande zaterdag (7 januari) vanaf 10.00 uur te gast bij het programma Wekkerradio van de lokale omroep Klokradio. Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een full time band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.

Zijn optredens kennen een eigen manier: een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij. Humor, warmte en vooral kwetsbaarheid zijn de woorden waarin zijn teksten zich laten vangen.

In de landelijke media is er flinke aandacht voor Rob Favier, onder andere bij de EO, NCRV en IKON. Zo stond hij afgelopen maand centraal in het bekende tv-programma Nederland Zingt op Zondag. In het programma Wekkerradio zal met Rob Favier worden gesproken over zijn verschillende activiteiten, zijn optredens, zijn laatste CD ‘Spelen met Vuur’ en vooral ook over de bijzondere reis die hij met zijn band maakte naar Bangalore in India, waar Favier verschillende concerten gaf.

Klokradio is te ontvangen via de etherfrequentie 107.0 FM en via de kabel op 105.9 FM in Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk én Liesveld en op 102.4 FM in Alblasserdam.

Deel dit bericht via...