REGIO – Konijn Snuffie van vijf maanden is sinds 21 december vermist. Het beige/bruine knaagdier is verdwenen vanuit de Zwaluwstraat in Sliedrecht. De ouders van de 10-jarige eigenaresse schrijven: “Alstublieft breng ons konijn terug als je haar mocht vinden…..ze is van onze dochter van 10, ze is heeeel verdrietig, heeft als 2 nachten slecht geslapen en veel gehuild om haar konijn.” Snuffie is vijf maanden oud. Bekijk ook de rest van de lijst met vermiste dieren.

Vermist
24-dec-2011 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Luke loopt slecht, heeft last van achterpoten, licht verlamd dus springt niet goed. zijn vacht aan de achterkant is wollig vanwege verlamming. Luke ziet er nog wel heel fris en energievol uit,geen chip/halsbandje Geen Luke 14 jr Vermist: omgeving Keizerskroon Papendrecht 726200

21-dec-2011 – Knaagdier/Haasachtige V ongesteriliseerd KONIJN BEIGE met BRUIN Midden groot konijn, verschillende kleuren (licht) bruin (beige, bovenop pootje wit,Alstublieft breng ons konijn terug als je haar mocht vinden…..ze is van onze dochter van 10, ze is heeeel verdrietig, heeft als 2 nachten slecht geslapen en veel gehuild om haar konijn. Snuffie 5 mnd Vermist: Zwaluwstraat Sliedrecht 726143

21-dec-2011 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART 6 witte haren op borst,geen chip/halsbandje,luistert naar naam,allemansvriend,speels, erg fanatiek,heeft op foto wel een halsbandje (!) Brutus 1.5 jr Vermist: Westeind Papendrecht 726098

Gevonden
24-dec-2011 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS BRUIN Kleine poes, geen aftekeningen,witte snorharen, Ogen staan een beetje schuin,Poes loopt sinds een week in het Schepenerf, is erg vriendelijk en ziet er goed uit maar zit bij alle huizen voor de deur en wil graag naar binnen. Niemand in de straat weet waar ze hoort,chip?,geen halsbandje. volwassen jr Gevonden: Schepenerf Ottoland 726214

21-dec-2011 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT geen chip/halsbandje ? volwassen jr Gevonden: de Genestetstraat Papendrecht   725884

21-dec-2011 – Hond DUITSE STAANDE BRUIN Ik heb hem weer laten lopen want misschien van boerderij in de buurt,M/V?,chip? – Voorbeeldfoto ? volwassen jr Gevonden: Voorwetering Oud Alblas 725852

20-dec-2011 – Hond teef KRUISING ZWART kruising met whippet,erg lief/bang/hongerig,geen chip/halsbandje,zie ook: http://twitpic.com/7w5u39 ? volwassen jr Gevonden: Vinkenpolderweg (afgesloten Oasen terrein !) Oud-Alblas 725801

26-dec-2011 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART Jong katertje,Geen chip/halsbandje ? jong jr Gevonden: Jan Steenstraat Sliedrecht 726512

25-dec-2011 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT geen chip/halsbandje,liep al paar dagen rond,erg mager,teken,geen felixkat,wit:kin/onderkant/snorharen/voetjes voor,laarsjes achter ? volwassen jr Gevonden: Oranjestraat Hardinxveld-Giessendam 726457

De Kattenmand
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662