NIEUW-LEKKERLAND – Klokradio heeft haar programmering rond de kerstdagen en de jaarwisseling aangepast. Zo kunt u op kerstavond 24 december een rechtstreekse uitzending beluisteren van de Kerstnachtviering vanuit de Sporthal De Klipper te Nieuw-Lekkerland. Aanvang: ca. 22.00 uur. Op zondag, 25 december, 1e kerstdag, is de gehele programmering aangepast. Kijk hiervoor op de website van Klokradio voor de juiste informatie. Ook op 1e kerstdag zal er een kerkdienst worden uitgezonden en wel vanuit de Hervormde gemeente Wijk 1 Alblasserdam.

Voorganger: ds. Fr. Hoek – aanvang ca. 09.30 uur. Verder staat de gehele dag in het teken van de betekenis van Kerst. Rond de klok van 17.00 uur kunt u bijvoorbeeld luisteren naar een opname van het Kerstfeest van de zondagsschool Kinderdijk “Josafat”.

Op maandag 26 december is er wederom een uitzending van een kerkdienst. Deze keer vanuit de Hervormde Gemeente “Dorp” Nieuw-Lekkerland. Voorganger: ds. E. Gouda – aanvang 09.30 uur. Op deze dag kunt u verder o.a. nog luisteren naar de opname van het Kerst Doelenconcert Chr. Gem. koor Deo Cantemus m.m.v. Chr. Jong Mannekoor “Soli Deo Glorai” o.l.v. Jaap Kramer; Ger. Kerkkoor Alblasserdam o.l.v. Cor de Haan, Lucas Kramer (bariton), Maria den Hertog (mezzo sopraan), André de Jager (orgel), André van Vliet (vleugel), l’Orchestra Particolare.

Klokradio is te beluisteren op 107.0 FM of op de Kabel – Alblasserdam: 102.4 en voor Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland op 105.9. Ook kunt u via internet luisteren, ga hiervoor naar www.klokradio.nl en klik op 1 van de buttons Klokradio Live op internet.

Deel dit bericht via...