ALBLASSERDAM – Het samenwerkingsverband tussen Jongerenwerk Alblasserdam, Sportcentrum Blokweer en de gemeente Alblasserdam organiseert komende kerstvakantie weer twee spectaculaire A-KIDZ activiteiten. Onder de noemer “A-KIDZ is gewoon Hollands” worden er op donderdag 29 december en 5 januari twee compleet verzorgde sport- en spelactiviteiten voor de Alblasserdamse kinderen van 6 t/m 12 jaar met als thema Oud-Hollandse Spelen.

Op donderdag 29 december en 5 januari kunnen de kinderen zich van 10.00 – 15.00 uur naar hartenlust uitleven in zowel de sporthal als het zwembad van sportcentrum Blokweer. In de sporthal is er een springkussen aanwezig en kunnen de kinderen kennis maken met de sportieve spelletjes van vroeger. Spelen als touwtrekken, blikwerpen, snoephappen en meer kunnen de kinderen allemaal proberen. Ook de vertrouwde voetbalhoek zal niet ontbreken.

Speciaal voor deze gelegenheid kan er in het zwembad een koe worden gemolken. Ook heeft het zwembad extra opblaasbare obstakels gehuurd waar de kinderen zich op kunnen uitleven. Kinderen moeten uiteraard wel minimaal in het bezit zijn van hun zwemdiploma A. Uiteraard staan alle activiteiten onder deskundige begeleiding.

Voor de hele dag, inclusief iets te drinken, een kleine versnapering en toegang tot de sporthal en het zwembad, betalen de kinderen € 4,50. De kaarten voor “A-KIDZ is gewoon Hollands” zijn op de dag zelf bij de kassa van het zwembad te verkrijgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sportcentrum Blokweer 078-7708145.