ALBLASSERDAM – Een automobiliste is vrijdagavond 16 december gewond geraakt, nadat zij door een andere automobilist van de zijkant werd geramd. Het ongeval gebeurde net na 18.00 uur op de kruising onder aan de Brug over de Noord bij Alblasserdam. Naar alle waarschijnlijkheid vergiste de vrouw zich in de lichten. Een getuige verklaart: “Ze stond voor het rode licht te wachten om af te slaan naar Alblasserdam. Toen de lichten voor de baan rechtdoor naar Papendrecht op groen sprongen, begon zij ook te rijden.”

Vanuit Papendrecht reed een automobilist in de richting van de brug Hendrik-Ido-Ambacht. Hij kon de afslaande vrouw niet ontwijken en reed in op de zijkant van de wagen.

De bestuurster van de geramde auto is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Haar bijrijdster liep wonderlijk genoeg slechts enkele schrammen op en werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Ook de bestuurder die uit de richting van Papendrecht kwam liep nauwelijks verwondingen op. Wel moesten beide auto’s worden weg getakeld.

De bestuurster wordt op een plank gelegd en meegenomen naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via...