ALBLASSERDAM – Wekkerradio, het programma van Klokradio op de zaterdagochtend, is 17 december LIVE te aanschouwen en uiteraard te beluisteren op locatie. In Alblasserdam vindt op die dag een tweetal evenementen plaats waaraan Klokradio aandacht aan zal besteden. Als eerste zal Burgemeester Bert Blase zijn pas uitgekomen boek komen presenteren en signeren in de plaatselijke Bibliotheek.

Het tweede evenement vindt plaats in Landvast en is geïnitieerd door vier Alblasserdammers en gekoppeld aan de landelijke actie van radio 3FM Serious Request onder naam Spinning voor Serious Request. Klokradio zal LIVE verslag van beide evenementen doen. De mobiele studio wordt hiertoe opgebouwd in de bibliotheek.

Behalve dat Bert Blase in de bibliotheek aanwezig is om uitleg te geven over zijn nieuwste boek en desgewenst te signeren, stelt de bibliotheek burgers in de gelegenheid om hun burgervader vragen te stellen over zijn zojuist verschenen boek. Deze vragen kunnen van te voren worden ingediend via de email: [email protected] of door deze in te leveren bij de balie van bibliotheek. Op de zaterdagochtend zullen deze vragen voorgelegd worden tijdens onze LIVE uitzending. Ook worden luisteraars in de gelegenheid gesteld deze vragen live aan hem stellen.

In Landvast vindt vanaf 10.00 uur tot ca. 16.00 uur het evenement Spinning® 4Serious Request plaats. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de actie Serious Request van radiozender 3FM, waarbij geld wordt ingezameld voor het Rode Kruis. Op dit moment zijn alle beschikbare bikes verkocht. Een prima prestatie! De organisatoren van Spinning® 4Serious Request kijken al uit naar komende zaterdag, waarbij het er heet aan toe zal gaan. Klokradio zal van deze spinningmarathon verslag doen via sfeerimpressies ter plaatse met o.a. interviews met organisatoren en deelnemers en misschien wel een live verslag vanaf de fiets.

De LIVE locatie-uitzending van Klokradio is vanaf 10.00 uur tot en met 14.00 uur te beluisteren. De uitzending kan worden gevolgd via 107.0 FM of via internet via www.klokradio.nl. Langskomen mag ook: tussen tien en twee bij de bibliotheek of in Landvast! Klokradio, altijd in de buurt, altijd bij de tijd!

Deel dit bericht via...