OUD-ALBLAS – Een man die te diep in het glaasje had gekeken, heeft vrijdagavond 2 december een aanrijding veroorzaakt op het Westeinde in Oud-Alblas. Het ongeval gebeurde rond 23.20 uur toen de man een bocht te ruim nam. Hij reed hierdoor tegen de achterkant van een geparkeerde auto. Beide auto’s raakten zo zwaar beschadigd, dat ze weg getakeld moesten worden. De beschonken man raakte niet gewond, maar werd wel direct aangehouden door de politie.

Hij mag voorlopig niet achter het stuur. Op het politiebureau moet blijken hoeveel alcohol de bestuurder exact in zijn bloed heeft. Aan de hand van die gegevens wordt beoordeeld of en eventueel wanneer de man zijn rijbewijs terug krijgt.

Deze jongeman uit Wijngaarden had als grote wens om samen met de politieagent op de foto te gaan. Omdat er toch op een takelwagen gewacht moest worden, was dat tot grote vreugde van Hans geen probleem...