ALBLASSERDAM – Florus Zwartbol, eigenaar van de Kaasklapper op het Scheldeplein in Alblasserdam is de dupe geworden van een inbraak. Zijn winkel werd in de nacht van maandag op dinsdag 18 oktober vanaf de achterkant opengebroken. Er werden onder meer geld en een laptop gestolen. “Verder heb je natuurlijk een hoop rommel. Alles lag open en ondersteboven,” vertelt Florus. Voor de dief dan wel degene die weet waar de laptop is, heeft hij een leuke beloning. “Degene die mijn laptop heeft, kan deze anoniem teruggeven en krijgt een beloning. Op marktplaats levert hij toch maar een paar tientjes op, maar voor mij is ‘ie belangrijk omdat er persoonlijke documenten op staan.”

Iemand die meer weet over de laptop of andere persoonlijke bezittingen die zijn weggenomen, kunnen (anoniem) contact opnemen met Florus op het nummer 0612095851.

De politie heeft dinsdag sporenonderzoek verricht.