ALBLASSERDAM – Mirjam Cohen uit Alblasserdam en Patrick van Straten hebben deze maand een vloerenstudio in Alblasserdam geopend. Vanuit het pand aan de Ohmweg hoopt het tweetal met hun Vloerenstudio Alblasserwaard de markt in en rondom het Damdorp te bedienen. Zaterdag 29 oktober wordt van 15.00 tot 18.00 uur een openingsfeest met een hapje en drankje gegeven.

Bij de vloerenstudio, die naast Ford Wensveen is gevestigd, blijft het niet alleen bij de verkoop van vloeren. “We bezorgen gratis en kunnen indien nodig de vloer zelf leggen of restaureren,” vertelt Patrick. “Maar als klanten het zelf willen leggen en daarmee vastlopen, helpen we ook. Dat is gewoon een stukje service,” vult Mirjam aan.

Patrick stond voor zijn ondernemerschap in Alblasserdam, in de zaak van de vriend van Mirjam in Katwijk en deed daar veel ervaring op. “Dat is echt een topbedrijf en heeft een goede naam in die omgeving. Dat willen we hier ook van de grond krijgen,” aldus Patrick.

Qua prijs zit de zaak volgens Mirjam goed. “We kunnen onze producten van goede kwaliteit voor een goede prijs aanbieden. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de ervaring van Patrick in Katwijk. Mensen kunnen bij ons terecht voor een betaalbare vloer, maar ook voor dure, exclusieve vloeren.”

Vloerenstudio Alblasserwaard is geopend op woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten deze uren kunnen belangstellenden bellen voor een afspraak via 06-49919408.