ALBLASSERDAM – Pedicure Saskia Jongeneel van Feetpleasure in Alblasserdam organiseert een verwendag voor (ex) kankerpatiënten. Geïnteresseerden kunnen zich zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 17.00 uur laten verwennen in het Alblasserdamse ijsclubgebouw aan de Kortlandse Kade. Er zijn die dag onder meer ontspanningsmassages en mensen kunnen een  mooie make-up krijgen en hun haar laten doen.

Verder worden er spelletjes gespeeld en worden er verse pannenkoeken gegeten. Het moet een gezellige dag worden, waarbij de patiënten hun zorgen even kunnen vergeten. De toegang is gratis, dankzij diverse sponsoren. Opgeven kan telefonisch via Saskia via het nummer 078-6913851.

Mensen die met de auto bij het ijclubgebouw willen komen, moeten omrijden via Oud-Alblas. De Kortlandse Brug wordt namelijk vervangen. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de houten Blokweerbrug.