ALBLASSERDAM – Een scooterrijder is woensdagmiddag 31 augustus met een medepassagier op een fietser gereden. Het ongeval gebeurde rond 14.25 uur op het fietspad van de Alblasserdamse brug in de richting van Hendrik-Ido-Ambacht. De bestuurder van de scooter reed  tegen het verkeer in en raakte bij het passeren een fietsende scholier. De drie betrokken personen kwamen ten val en liepen schaafwonden op, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de fiets raakten beschadigd.

Net na het ongeval op de brug zag een automobilist, rijdend vanuit de Polderstraat naar de Dam in Alblasserdam een andere automobilist over het hoofd. Hij reed in op de zijkant van de auto, waardoor de zijdeur uit de wagen viel. Het kind, dat achter in het voertuig zat, bleef net als de andere inzittenden ongedeerd. Er hoefden geen hulpverleners aan te pas te komen.