NIEUW-LEKKERLAND – Een shovel is bij een boerderij aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland in brand gevlogen. De bestuurder van de shovel had net voor de tweede keer klinkers in de bak geladen. Plotseling kwam er vanonder de pedalen rook. Mogelijk ontstond de brand door kortsluiting. Men probeerde eerst zelf met brandblussers het vuur te blussen maar dat lukte niet. De brandweer kwam direct naar de Lekdijk. Tijdens het blussen waren twee knallen te horen van de achterbanden die sprongen. Het incident gebeurde op woensdagavond 10 augustus 2011. Foto’s: www.112nieuw-lekkerland.nl

 

 

 

 

 

 

NIEUW-LEKKERLAND – Een shovel is bij een boerderij aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland in brand gevlogen. De bestuurder van de shovel had net voor de tweede keer klinkers in de bak geladen. Plotseling kwam er vanonder de pedalen rook. Mogelijk ontstond de brand door kortsluiting. Men probeerde eerst zelf met brandblussers het vuur te blussen maar dat lukte niet. De brandweer kwam direct naar de Lekdijk. Tijdens het blussen waren twee knallen te horen van de achterbanden die sprongen. Het incident gebeurde op woensdagavond 10 augustus 2011.