ALBLASSERDAM – In de eerste week van de zomervakantie (4 t/m 8 juli) wordt dit jaar voor de 35e keer de Vakantie Bijbel Week (VBW) georganiseerd. De VBW is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en wordt gehouden in Landvast in Alblasserdam. De kinderen luisteren naar een Bijbelverhaal, zingen met elkaar, maken een knutselwerkje en kijken naar een sketch die wordt opgevoerd. Elke morgen is er een leuk en gevarieerd programma, van 09:30 uur tot 11:30 uur. De Vakantie Bijbel Week is gratis.

Op vrijdagavond is de slotavond, met dit jaar een voorstelling van Henkies Poppentheater. Het thema van de kindervoorstelling is natuurlijk ook ‘Echt wel!’. Deze avond vindt ook plaats in Landvast, begint om 18.45 uur en is ongeveer 20.15 uur afgelopen. Kinderen kunnen hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes meenemen voor deze leuke en gezellige afsluiting!

Zondag 10 juli zijn de kinderen met hun familie en vriendjes welkom in de welkomstdienst. Deze welkomstdienst wordt geleid door ds. Hoek en is in de Grote Kerk aan het Cortgene 8. Deze dienst begint om 09.30 uur.

Voor meer informatie of eventuele vragen kan contact opgenomen worden met Louisa Goedhart, tel. 078-6918523. Ook staat er informatie op de site van de PKN in Alblasserdam (portal.pknalblasserdam.nl). Voor de VBW moet doorgeklikt worden naar de ‘Grote Kerk’.