ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse avondvierdaagse is donderdagavond 23 juli afgesloten met een feestelijke optocht vanaf Sportpark Molenzicht naar het Raadhuisplein. Honderden kinderen, ouders en grootouders liepen in lange rijen zingend, pratend en gillend door het Damdorp. Tijdens de tocht naar het sportpark kregen de wandelaars wel een pittige hagel –en regenbui voor de kiezen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Bij aankomst op het Raadhuisplein werden de deelnemers beloond met medailles, snoep en bloemen. De Nokkids kregen een prijs omdat zij de mooiste, hardste en leukste yell schreeuwden tijdens de vierdaagse.

Deze Alblasserdammer brak tijdens de avondvierdaagse zijn arm. Via http://twitter.com/peterstam gaf zijn moeder aan dat de 'pechvogel' graag op Alblasserdamsnieuws.nl wil. (bij deze dus)

"Niet alleen mensen vonden de muziekkorpsen en de afsluiting van de avondvierdaagse erg gezellig. Ook Tasja, de mechelse herder vond het allemaal erg leuk en interessant, om al die mensen op de Van Eesterensingel voorbij te zien gaan," zo schrijft Alblasserdammer Henry Hardenbol.