ALBLASSERDAM – De vrijdagavond van Alblaspop, met onder andere Guus Meeuwis, is uitverkocht. Nog nooit is de voorverkoop van Alblaspop zo snel gegaan. Voor de zaterdagavond zijn nog wel kaarten te koop. Op deze avond treden Jacqueline Govaert en Golden Earring op. Deze kaarten worden vanaf 1 juli duurder. De prijs voor een kaartje stijgt dan met tweeënhalve euro. Dit in verband met  de nieuwe wet die vanaf die datum van toepassing wordt.

Dan zal er 19% btw worden geheven over de toegangskaarten van muziekfestivals.  Het komt er op neer dat de kaarten die worden gekocht  vanaf 1 juli euro 29,50 kosten.

Op zaterdag begint Jacqueline Govaert, jarenlang was zij het gezicht van Krezip, maar in 2009 besloot zij solo te gaan. “Overrated” en “Hold Your Fire” zijn haar nieuwe nummers welke ze ongetwijfeld bij ons zal spelen net als de andere nummers die op haar alblum “Good Life” staan.

Vijftig jaar aan de Top. Muziek voor jong en oud, Rock en Roll, GOLDEN EARRING. In 2008   stonden zij voor het laatst op Alblas Pop, met onnoemlijk veel hits zoals, Rader Love, When the Lady Smiles Another 45 miles en nog veel meer.

De kaarten voor zaterdag zijn verkrijgbaar bij:

Alblasserdam:                  Primera Alblasserdam
Blieck’s Point
Landvast

                                       Juwelier Smit

Nieuw- Lekkerland             Primera

Papendrecht                    Juwelier Smit

Zwijndrecht                      Counter Walburg

De kaarten zijn ook te koop via alblaspop.nl

Foto is gemaakt door Jolanda den Hartog van de website  www.612fotografie.nl