OUD-ALBLAS – Voetbalvereniging De Alblas heeft afgelopen week, tijdens de jaarlijkse familiedag, geld opgehaald voor Walking on a Dream. Tijdens de gezellige dag werden keycords verkocht met het logo van VV De Alblas. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de droom van de vorig jaar overleden Bianca Baijens. Haar wens was een Hyperthermiescan aan te schaffen voor de Daniël den Hoedkliniek in Rotterdam.

Initiatiefneemster Marry Roubos hoopt met meer acties een mooi bedrag op te halen. Wanneer de actie is afgelopen zal Marry de cheque overhandigen aan de ouders van Bianca Baijens. Veel aanwezigen waren tijdens de familiedag bereid een donatie te doen en Volvodealer Svenscar  uit Dordrecht heeft ook een mooi bedrag voor Walking on a Dream toegezegd. De keycords zijn nog te verkrijgen bij de vereniging voor een minimaal bedrag van twee euro.