BLESKENSGRAAF – Een 18-jarige vrouw uit Molenaarsgraaf is donderdagochtend 26 mei gewond geraakt, nadat zij werd aangereden door een bedrijfsbusje. De vrouw reed op een bromfiets de kruising met de Kweldamweg over en zag hierbij vermoedelijk een 37-jarige automobilist uit Bleskensgraaf in een bestelbus over het hoofd. De man probeerde nog te remmen maar kon een aanrijding met de voor hem van links komende vrouw niet voorkomen. Door de aanrijding belandde het slachtoffer enkele meters verderop in de berm en raakte even buiten bewustzijn.

 De vrouw maakte een flinke klap en is met pijn in haar voet, been en rug overgebracht naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem. Haar bromfiets raakte beschadigd en ook het bedrijfsbusje liep schade op. De bestuurder van dit busje raakte niet gewond. De aanrijding werd zo ernstig ingeschat dat twee ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De helikopter bleek al snel niet nodig te zijn en werd geannuleerd.